Αν κοιμάστε αγκαλιασμένοι τότε είστε το τέλειο ζευγάρι! Τι λέει η στάση ύπνου για την σχέση σου;

Από την Αγγελική Μακρή… Όλα τα ζευγάρια έχουν τις δικές του συνήθειες στον ύπνο. Κάποιες φορές από την κούραση απλά ξαπλώνουμε και ξυπνάμε στην ίδια θέση το πρωί, όμως στις χαλαρές μας μέρες η στάση που διαλέγουμε όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, υποδηλώνει πολλά για τη σχέση με τον σύντροφό μας.

Spooning: Στάση ύπνου που υπόσχεται πολλά… Συνέχεια παρακάτω…

Το ζευγάρι είναι σε εμβρυική στάση και φαινομενικά είναι πολύ γλυκό και τρυφερό το συναίσθημα να κοιμάσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, καθώς νιώθεις ότι σε προστατεύει συνεχώς. Ισχύουν όλα αυτά αλλά παράλληλα, η συγκεκριμένη στάση δημιουργεί και ερωτική προδιάθεση εξαιτίας της θέσης των δύο σωμάτων. Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερο ερέθισμα λοιπόν για να μπείτε σε σeξουαλικό mode, σας βγαίνει αβίαστα και σε ανύποπτο χρόνο.

Αγκαλιασμένοι: Το ζαχαρωτό ζευγάρι

Ο ένας κουρνιάζει στην αγκαλιά του άλλου και καταρχήν μπράβο που δεν παθαίνετε ασφυξία. Αν σας αρέσει να σας παίρνει ο ύπνος ακούγοντας το καρδιοχτύπι του συντρόφου σας, τότε μάλλον μόλις γνωριστήκατε ή διατηρείτε την αγάπη σας και την γλύκα μεταξύ σας όπως στην αρχή της σχέσης σας. Έχετε περάσει το σημείο του παθιασμένου σeξ και η αγκαλιά σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί γιατί τη νιώθετε βαθύτερα.

Στην άκρη: Είστε 100% αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον

Ένας από τους δύο πηγαίνει στην άκρη του κρεβατιού και ο άλλος κυλάει για να τον φτάσει και να τον πάρει αγκαλιά. Πολύ σημειολογική κίνηση μιας και άνετα μπορεί να πει κάποιος ότι θα έφταναν μέχρι την άκρη του κόσμου για να βρουν τον σύντροφό τους. Με την ίδια έννοια, μπορεί να σημαίνει ότι αν πάρει ο ένας κάποια ακραία σημαντική απόφαση, ο άλλος θα δείξει κατανόηση.

Εντελώς μπλεγμένοι: Είστε ερωτευμένοι και παθιασμένοι

Κοιμάστε αγκαλιά κοιτώντας ο ένας τον άλλον και μπλέκονται τα χέρια και τα πόδια σας. Η στάση αυτή δείχνει ότι υπάρχει έντονη έλξη στο ζευγάρι και δεν θέλουν να ξεκολλάνε ούτε και στον ύπνο. Είστε μάλλον από τα ζευγάρια που στα πάρτι είστε σε κάποια γωνία και δίνετε κλεφτά φιλιά ή κυκλοφορείτε χέρι-χέρι και μεταφέρετε την θετική ενέργεια της αγάπης σας στους υπόλοιπους σαν πρωταγωνιστές ερωτικής κομεντί.

Μόνο τα οπίσθια: Είστε πολύ άνετοι μεταξύ σας

Όταν κοιμάστε με την πλάτη γυρισμένη στον σύντροφό σας και ακουμπάνε τα οπίσθιά σας μόνο, δείχνει ότι έχετε βρει αυτό που ψάχνετε. Ανήκετε στους πολύ τυχερούς που δεν τους ενοχλούν τα καθημερινά ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτή την στάση, γιατί απλά είστε ο εαυτός σας, έχετε χαλαρώσει μέσα στη σχέση και περνάτε υπέροχα.

Σε διαφορετικές μεριές: Είστε ελεγχόμενα ανεξάρτητοι

Αγαπάτε τον σύντροφό σας και τα χάδια αλλά θέλετε να κοιμάστε και άνετα. Δεν είναι ότι έχετε μαλώσει ή δεν νιώθετε αγάπη και έλξη για το έτερόν σας ήμισυ. Δε σας αρέσει να ιδρώνετε ή να παθαίνετε κράμπες όταν κρατάτε αγκαλιά τον σύντροφό σας γι’ αυτό και προτιμάτε να κοιμάστε μόνοι στην πλευρά σας. Φυσικά και θα περάσετε κάποιες στιγμές αγκαλιά αλλά ο ύπνος είναι ιερός και δεν θα τον θυσιάσετε.

Αλλάζετε συχνά στάσεις μέσα στο βράδυ: Διαμορφώνεστε συνεχώς σαν ζευγάρι

Σας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά, στη μέση της νύχτας πάει ο καθένας στη δική του γωνία και ξυπνάτε πλάι πλάι. Η κούραση του ύπνου δεν σας εμποδίζει από το να ψάχνετε να βρείτε την πιο βολική θέση. Η ζωή αλλάζει συνεχώς και μαζί κι εσείς. Η στάση αυτή δείχνει ότι σε όλες τις αλλαγές, είτε είναι σπίτι, καριέρα, εμφάνιση, συνήθειες, είστε ενωμένοι.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: