Aν καταφέρεις να μην δεις μόνο τους κοιλιακούς της Bella Hadid… το bikini της έχει ενδιαφέρον!

Aν καταφέρεις να μην δεις μόνο τους κοιλιακούς της Bella Hadid... το bikini της έχει ενδιαφέρον!

Η Bella Hadid, η μικρότερη αδερφή της Gigi και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, έκανε χθες το αγαπημένο «σπορ» όλων μας, ηλιοθεραπεία. Και στη συνέχεια έκανε το δεύτερο πιο αγαπημένο «σπορ» μας, έβγαλε selfies τις οποίες και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε όλες, όπως θα δεις και παρακάτω, έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν «άτακτο» κότσο – αυτή νομίζουμε είναι η πιο περιγραφική, αλλά καθόλου πολιτικώς ορθή, περιγραφή των μαλλιών που κάνουμε όλες πριν βουτήξουμε στο νερό- και φορούσε ένα στράπλες, πράσινο bikini με κρίκο στη μέση.

Το σχέδιο του επέτρεπε μια «underboob» πόζα του μοντέλου (αυτή που αφήνει ακάλυπτο το κάτω μέρος του στήθους) και η στάση του σώματος της έκαναν τους κοιλιακούς τους να «διπλώνουν» σε ένα σημείο πράγμα που σχολιάστηκε ως εξαιρετικά χαριτωμένο και «ανθρώπινο» από τους fans της κάτω από τη φωτό. Και μόλις ξεπεράσουμε το σοκ του αψεγάδιαστου σώματός της, αξίζει να ασχοληθούμε και λίγο με σχέδιο του bikini της που είναι ένα από τα πιο hot της σεζόν καθώς εμπεριέχει δυο swimwear trends στη «συσκευασία του ενός»: τον κρίκο στη μέση και το ρετρό, πλισέ, στράπλες design του.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μεμονωμένα σε μαγιό είναι σούπερ hot για το καλοκαίρι του 2020. Σε ένα κομμάτι συνδυασμένα, είναι απλά ασυναγώνιστα στυλάτα! Εξαιρετική επιλογή Bella!
 Μπορείς να κάνεις statement με τη μάσκα προσώπου, αρκεί να επιλέξεις μία από τις παρακάτω

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: