Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφορά

Από την περίφημη αρχιτεκτονική της μέχρι το παθιασμένο τάνγκο, η κοσμοπολίτικη λάτιν κουλτούρα της Αργεντινής προσθέτει ζωντάνια και εκφραστικότητα στη φετινή συλλογή Karl Lagerfeld. H ενέργεια αυτή εκφράζεται σε κομμάτια με ρευστές σιλουέτες και αναπάντεχες εκρήξεις χρώματος και θηλυκότητας, σχεδιασμένα για να φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ.
Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφορά

KARL ICONIC
Για πρώτη φορά η ready-to-wear συλλογή έχει ποπ τόνους σε ροζ, κόκκινο και μπλε. Στα αξεσουάρ συναντάμε ένα στιλάτo πουγγί από PVC διαφάνεια, ένα βολικό ταξιδιωτικό μαξιλαράκι και μια ολοκληρωμένη σειρά από τσάντες: πλάτης, ώμου, shopping, bucket, hip bag και clutch. Τη σειρά συμπληρώνουν πορτοφόλια και passport holders, όλα από premium δέρμα με μεταλλικά δεσίματα.
Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφορά

NEON LIGHTS
Η εντυπωσιακά φετινή συλλογή απογειώνεται με έντονο color-blocking και φλούο πράσινο, ροζ, πορτοκαλί και κίτρινες πινελιές. Τα T-shirts, που αποτελούν τον πυρήνα της συλλογής, αγαπούν την τάση logomania και στολίζονται με την αξέχαστη μορφή του δημιουργού, την υπογραφή του και φυσικά το περίγραμμα της γάτας του, Choupette. Στην ίδια λογική σχεδιάστηκε και μια σειρά από κολάν, τζάκετ και κάρντιγκαν με νέον λεπτομέρειες. Την φωτογράφιση της συλλογής επιμελείται ο ίδιος ο Καρλ και το styling η καλή του φίλη και πασίγνωστη creative director-πρώην διευθύντρια της Γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld.
Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφορά

READY-TO-WEAR
Με έμπνευση το φως του Μπουένος Άιρες, από τους πρωινούς αγώνες πόλο μέχρι τα βραδινά φεστιβάλ του δρόμου, η αισθητική της συλλογής μιμείται την αρμονία που έχουν δύο χορευτές του τάνγκο, αρσενικό με θηλυκό. Από το έντονο δερμάτινο μπουφάν με καρφιά έως την κομψή μάξι φούστα από ζορζέτα ή τα δερμάτινα σορτς που συνδυάζονται με φούτερ με ενσωματωμένο πουκάμισο, αυτή η πολυμορφική διάθεση ανήκει στο σχεδιαστικό DNA του Karl. Τη συναντάμε και σε ολόσωμες φόρμες, φορέματα με αφαιρούμενους γιακάδες, παλτό που γίνονται deux pieces, πανωφόρια που λειτουργούν και ως φορέματα.
Ολόκληρη η συλλογή διαχέεται από άρωμα Αργεντινής, από το παραδοσιακό μοτίβο guarda pampa έως τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ιστορικής γειτονιάς Recoleta.
Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφορά

ΚΑRL LOVES MYKONOS
Η ταξιδιωτική έμπνευση της συλλογής ολοκληρώνεται μέσα από τη νέα σειρά K/Logo Stripe με τσάντες με ονόματα διεθνών προορισμών. Το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και η Μύκονος τυπώνονται πάνω σε μοναδικές δερμάτινες ταξιδιωτικές τσάντες.
Ανάμεσα στα βασικότερα κομμάτια της K/ Logo είναι ένα σακ βουαγιάζ και ένα σακίδιο πλάτης από ένα νέο νάιλον ύφασμα, αποκλειστική πατέντα του brand. So Karl.
 Tη δαντέλα μπορείς να τη βάλεις και το πρωί αρκεί να προσέξεις 3 συγκεκριμένα πράγματα

Aν ήσουν και εσύ fan του Karl Lagerfeld αυτό το νέο σε αφοράΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: