Αν ακόμη δεν έχεις πειστεί ότι η HoYeon Jung του Squid Game είναι είδωλο, δες αυτά τα παπούτσια

Η νέα σταρ του Netflix έχει πολύ καλή σχέση με το στυλ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Το «Squid Game» είναι μεγάλη επιτυχία. Ίσως από τις μεγαλύτερες που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και η άφθονη διάθεση ταινιών και σειρών στο Netflix έχει προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία άρα και ικανότητα δυνητικά να γίνει hype γύρω από μία σειρά, όμως, άσχετα από τον λόγο, το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» ανέδειξε πολλούς ηθοποιούς από το cast του.

Η Hoyeon Jung, για παράδειγμα, είναι ένα από τα κορίτσια που ο κόσμος αγάπησε. Ο χαρακτήρας της σίγουρα εκπροσώπευε και την πιο καλή και ηθική πλευρά της ανθρωπότητας μέσα σε ένα σύνολο ατόμων που προσπαθούσε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον. Αφότου, όμως, όλοι είδαν τη σειρά, άρχισαν να ψάχνουν την ηθοποιό και είδαν ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που, πέρα από οτιδήποτε άλλο, λατρεύει τη μόδα και το στυλ, ακολουθεί επαγγελματικά το modeling και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει έμπνευσή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Τι είναι τελικά το Squid Game και γιατί έχει γίνει φαινόμενο σε όλον τον πλανήτη

Τα ιδιαίτερα παπούτσια της HoYeon Jung

Πρόσφατα, η Hoyeon Jung έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία εικονίζεται με ένα αρκετά καθημερινό αλλά ιδιαίτερα κομψό outfit. Στο πάνω μέρος, φόρεσε ένα πλεκτό σχέδιο, το οποίο συνδύασε με ένα jean -κομμάτια από Jacquemus- και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Όχι, όμως, ένα απλό, κλασικό και τετριμμένο σχέδιο, αλλά τα Yeezy 450 της adidas.

Αν ακόμη δεν έχεις πειστεί ότι η HoYeon Jung του Squid Game είναι είδωλο, δες αυτά τα παπούτσια
@hoooooyeony

Το εν λόγω σχέδιο αποτελεί έμπνευση του Kanye West σε συνεργασία με την adidas σε ένα ιδιαίτερο σκονισμένο πράσινο χρώμα. Για να ολοκληρώσει το look της, η ηθοποιός επέλεξε και ένα backpack από Louis Vuitton.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το look της HoYeon Jung που σου δείχνει τον ιδανικό τρόπο για να είσαι εντυπωσιακή ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις – Απλώς επίλεξε μερικές πιο ιδιαίτερες πινελιές σε σχέδιο ή χρώμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 τρόποι που μπορείς να φορέσεις τη mini φούστα για να είσαι super stylish και το 2022!

Η Emily Cooper δεν είναι η μόνη με στυλ στο Emily In Paris – Η Mindy είναι το απόλυτο fashion icon!

Οδηγός Αγοράς: 10 faux fur τσάντες για όλη την ημέρα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: