Αν ακολουθήσεις κάποιο από αυτά τα jewelry trends θα αλλάξεις εντελώς όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα

Αν ακολουθήσεις κάποιο από αυτά τα jewelry trends θα αλλάξεις εντελώς όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα

Ένα basic σύνολο, όπως είναι ένα μονόχρωμο top μαζί με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή ή ένα jean, μπορεί να μεταμορφωθεί στυλιστικά με δύο τρόπους: με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα ή με τα κατάλληλα κοσμήματα. Και στο σημερινό άρθρο εμείς θα «εξετάσουμε» τον δεύτερο. Ένα oversized σετ σκουλαρικιών, ένα chunky τσόκερ, ένα βραχιόλι ή κολιέ σε σχέδιο αλυσίδας, μπορούν να ανανεώσουν με τον πιο fashionable τρόπο το look σου και να το κάνουν από «συνηθισμένο», «πολύ στυλάτο».

Πώς όμως θα υιοθετήσεις τα κατάλληλα trends κοσμημάτων για το 2020 αν δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά; Εδώ «μπαίνουμε» εμείς και στα παρουσιάζουμε όλα στην παρακάτω gallery, έτσι ακριβώς όπως τα προτείνουν τα πιο διάσημα fashion labels στον κόσμο.

Τάσεις που περικλείουν όλα τα στυλ κοσμημάτων, από statement δαχτυλίδια μέχρι layering από λεπτές αλυσίδες και ρομαντικά μακριά σκουλαρίκια από ημιπολύτιμους λίθους, έρχονται να ανανεώσουν «ανώδυνα» τα summer looks σου και να σε κάνουν να δεις την «επόμενη μέρα της μόδας» μέσα από ένα πρίσμα λάμψης. Καλή απόλαυση!
 10 ζευγάρια εσπαντρίγιες που δεν θα θες να αποχωριστείς λεπτό όλο το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: