Aν αγαπάς το denim, μόνο αυτές τις νέες τάσεις χρειάζεται να γνωρίζεις

Aν αγαπάς το denim, μόνο αυτές τις νέες τάσεις χρειάζεται να γνωρίζεις

Για να ανυπομονείς λίγο περισσότερο για το φθινόπωρο…

Βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του Αυγούστου και γι’ αυτό σου ευχόμαστε ολόψυχα όταν διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές να κολυμπάς σε γαλαζοπράσινα νερά ή έστω να είσαι στο εξοχικό σου και να διαβάζεις χαλαρά το βιβλίο σου στη βεράντα. Και όσο κάνεις ένα από τα παραπάνω μπορείς να τσεκάρεις και τις νέες τάσεις σε ό,τι αφορά το αγαπημένο μας υλικό, το denim.

Και όταν διαβάζεις για jean δεν μπορεί παρά να σκεφτείς, έστω και στιγμιαία την επόμενη -και άκρως ενδιαφέρουσα ενδυματολογικά- εποχή του χρόνου.

Ως γνήσιες denim lovers, λοιπόν, το φθινόπωρο είναι η περίοδος που αγαπάμε περισσότερο. Και αυτό γιατί μπορούμε με απίστευτη ευκολία να συνδυάσουμε τα jeans μας με καλοκαιρινά tops και ανοιξιάτικα πουκάμισα και να είμαστε στυλάτες και επίκαιρα ντυμένες για τον καιρό που κάνει. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως κάθε νέα σεζόν δεν υπάρχουν hot τάσεις στα denim κομμάτια. Πέρυσι βλέπαμε παντού ψηλόμεσα, cropped παντελόνια, ενώ πρόπερσι ήταν super trendy οι jean φούστες σε μεσαίο μήκος με κουμπιά στη μέση.

Φέτος τα επικρατέστερα denim trends παρουσιάζονται στην παρακάτω gallery και κάποια από αυτά (δες τα oversized πουκάμισα και τις ολόσωμες φόρμες) τα λατρεύουμε ήδη και ψάχνουμε να βρούμε τους σωστούς τρόπους για να τα φορέσουμε. Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη jean τάση και άρχισε να φτιάχνεις από τώρα την shopping list του φθινοπώρου.
 Οδηγός Αγοράς: 10 backpacks για πρακτικές και κομψές εμφανίσεις και τον Αύγουστο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: