Αν αγαπάς τις total black εμφανίσεις πρέπει να τσεκάρεις αυτά τα σύνολα

Αν αγαπάς τις total black εμφανίσεις πρέπει να τσεκάρεις αυτά τα σύνολα

Εxtra tip: Δείχνουν υπέροχα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Αν «επιμένεις κλασικά» σε ό,τι αφορά το στυλ σου θα εύχεσαι μέσα σου να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτό το παράξενο καλοκαίρι και να βάλεις επιτέλους τα εμπριμέ φορέματα και τα tops σε έντονες αποχρώσεις, στο βάθος της ντουλάπας σου.

Και η ευχή σου πραγματοποιείται σιγά σιγά καθώς το φθινόπωρο έφτασε και τα ολόμαυρα ρούχα μας διεκδικούν και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα καθημερινά looks μας. Τα floral maxi φορέματα, ήρθε η ώρα να τα διαδεχθούν τα minimal μαύρα φουστάνια σε άλφα γραμμή και τις printed παντελόνες τα tailored pants.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις επτά κομψά και πολύ λειτουργικά σύνολα γι’ αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Όλα σε ολόμαυρες αποχρώσεις με την προσθήκη (εναλλακτικά) neutral αξεσουάρ, όπως μία μεγάλη ψάθινη τσάντα ή ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Το μαύρο χρώμα στα ρούχα μας δεν είναι μόνο μία συνειδητή επιλογή που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου, είναι και η πιο κομψή λύση στις everyday, casual εμφανίσεις μας. Και τώρα μπορούμε να το παραδεχτούμε όλες… ωραίο το neon trend, καλά τα ρομαντικά παστέλ, αλλά μας είχαν λείψει τα total black looks και θα τα εντάξουμε πάλι με μεγάλη χαρά στην γκαρνταρόμπα μας.
 Tι να φορέσεις σε wedding party αν είσαι μέσα στους λίγους (&κομψούς) καλεσμένους;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: