Aν αγαπάς τα 80s πρέπει να κάνεις αμέσως follow αυτό Instagram account

Aν αγαπάς τα 80s πρέπει να κάνεις αμέσως follow αυτό Instagram account

Είναι πράγματι δύσκολο ένα Instagram account που εστιάζει σε μια συγκεκριμένη δεκαετία, τα 80’s, να ξεχωρίσει μέσα στον πολτό της νοσταλγίας και των ατέρμονων #tb, όμως το @vhsfruit καταφέρνει να επιβληθεί στη μάχη με το ατέρμονο σκρολάρισμα και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή και το βλέμμα μας. Το περιεχόμενο του δεν περιορίζεται μόνο στη μόδα, αλλά στο στυλ και την ευρύτερη αισθητική εκείνης της δεκαετίας. Επομένως, ετοιμάσου να δεις posts που έχουν να κάνουν με σινεμά, τηλεόραση, διακόσμηση, design, αντικείμενα, φωτογραφία κτλ.

Back at work

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOUR DAILY LO-FI DRINK (@vhsfruit) στις

Όπως τόνισε στο site «Dazed» και ο διαχειριστής του, που επιθυμεί να μείνει ανώνυμος: «Δεν είναι ένα στείρο νοσταλγικό account, αλλά αντίθετα αυτό που προσπαθούμε να δείξουμε είναι πώς το παρελθόν και το μέλλον συνομιλούν μεταξύ τους. Πιστεύουμε ότι ο χρόνος δεν είναι γραμμικός και, μέσα στη ροή του, όσα μας απασχολούν επανέρχονται διαρκώς και άλλοτε επαναλαμβάνονται και άλλοτε εξελίσσονται». Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου προέρχεται από βιβλία, φωτογραφίες και εξώφυλλα δίσκων. Όσο δε αφορά το κομμάτι της μόδας, θα δεις πολύ συχνά στο feed τα κλασικά πλέον σχέδια του Thierry Mugler ή του Bob Mackie.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία πληθωρική, ως προς τις στυλιστικές της εκφάνσεις, δεκαετία κατά την οποία η αρχή «less is more» δεν είχε κανένα απολύτως αντίκρισμα. Και μάλλον αυτό ήταν και το στοιχείο που την έκανε τόσο «ανθεκτική» στο πέρασμα του χρόνου, καθώς αποτελεί διαχρονικά πηγή αναφοράς σε όλους του τομείς της τέχνης. Αν λοιπόν, θες το feed σου να γεμίσει με φώτα νέον, κρεβατοκάμαρες με καθρέπτες, animal prints και LCD γραματοσειρές δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το @vhsfruit.

 Eτοιμάζεσαι για ταξίδι αυτό το Πάσχα; Δες τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: