Αμφιλοχία: Εντοπίστηκε νεκρή σε βυθισμένο αυτοκίνητο 36χρονη που ήταν αγνοούμενη

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης της σορού γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, περιμένουν Λιμενικό και Αστυνομία, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για την υπόθεση.

Ειδικότερα, οδηγός δίκυκλης μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, εντόπισε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός μίας γυναίκας.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθειες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα.

Στο μεταξύ, με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και στοιχεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, ειδοποιήθηκαν συγγενείς γυναίκας η οποία αγνοείτο εδώ και περίπου 15 ημέρες, ώστε να ταυτοποιηθεί η σορός.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθούν, μέσω της νεκροψίας και της νεκροτομής, τα αίτια του θανάτου της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την έρευνα της υπόθεσης αναμένεται να αναλάβει η Αστυνομία, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, βρέθηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: