amfAR Gala: Η Kim, η Kourtney και οι άλλες celebrities που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Όπως θα παρατηρήσεις, το μαύρο έκανε αισθητή την παρουσία του, ενώ τα metallics δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά. Αυτό που ίσως αξίζει να σημειώσουμε είναι το γεγονός, ότι σε αυτό το κόκκινο χαλί τα φορέματα είχαν μία αισθητική του παρελθόντος, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει επανέλθει στα street trends κι αργά ή γρήγορα θα παρατηρούνταν και στο κόκκινο χαλί.

Kim Kardashian

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Τολμηρό σαφώς και με χαρακτηριστικές sexy λεπτομέρειες, όπως το βαθύ ντεκολτέ και το σκίσιμο στο πλάι, ήταν το μαύρο Versace φόρεμα της Kim, η οποία -μάλλον ευτυχώς- απέφυγε τα nude και τα διάφανα αυτή τη φορά.

Kourtney Kardashian

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Versace και για την άλλη αδερφή Kardashian, η οποία εμπιστεύτηκε το μαύρο με ένα πιο βαθύ πλαϊνό σκίσιμο κι ένα- όχι τόσο τολμηρό όσο της αδερφής- ντεκολτέ που χάριζε στο φόρεμα μία vintage πινελιά. Να σου θυμίσω ότι αυτό το ντεκολτέ παραπέμπει στα φορέματα βικτοριανής εποχής που τόνιζαν το ντεκολτέ.

Milla Jovovich

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η ηθοποιός ξέφυγε από τη ζώνη ασφαλείας του μαύρου και πέρασε σε αυτή των glam που σου χαρίζουν τα metallics, με ένα απλό σε γραμμή αλλά γεμάτο λάμψη φόρεμα που φυσικά έκανε αισθητή την παρουσία της.

Karolina Kurkova

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ίσως ήταν η μόνη που διάλεξε χρώμα και μάλιστα ένα έντονο ροζ. Η Karolina Kurkova, πιστή στο minimal στιλ της, διάλεξε μία strapless δημιουργία Oscar de la Renta για την εμφάνισή της στο 21ο amfAR Gala στη Νέα Υόρκη.

Heidi Klum

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Πιστή στα metallics και στις πέτρες έμεινε η Heidi Klum με μία Paolo Sebastian sparkly δημιουργία που ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή σε κάθε της κίνηση.

Alessandra Ambrosio

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Alessandra Ambrosio έχει πάντα ένα sexy στοιχείο σε κάθε red carpet εμφάνισή της αλλά και κάτι cult. Αυτή τη φορά όμως, τα συνδύασε καλύτερα και το βελούδινο μαύρο της φόρεμα Lena Berisha θύμιζε λίγο εμφανίσεις το παλαιού καλού Hollywood.

Candice Swanepoel

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Οι τεράστιοι φιόγκοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτές τις εμφανίσεις και αυτή τη φορά το φόρεσε η Candice Swanepoel. Το μαύρο Rasario φόρεμά της είχε μία εντυπωσιακή πλάτη με ένα τεράστιο λευκό φιόγκο, του οποίου οι άκρες κατέληγαν σε μία μακριά ουρά. 

Elsa Hosk

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Chic & minimal ήταν η εμφάνιση της Elsa Hosk. Με το μαύρο cut-out φόρεμά της που χωρίς να είναι καθόλου φλύαρο, αποτέλεσε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς.

Winnie Harlow

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ένα βαθύ μοβ φόρεμα με puffy sleeves και embroidered λεπτομέρεις διάλεξε η Winnie Harlow, κάνοντας τη διαφορά σε αυτό το κόκκινο χαλί.

Nicky Hilton

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μία Oscar de la Renta, strapless δημιουργία με βαθύ σκίσιμο, διακοσμημένο με πέτρες, φόρεσε η Nicky Hilton. Τόσο sexy όσο και κομψή, κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αν και θύμιζε λίγο εμφάνιση περασμένων δεκαετιών.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: