Αμαλιάδα: Μητέρα εισέβαλε στην τάξη και άρχισε να απειλεί μαθήτρια δημοτικού

Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας, μια μητέρα εισέβαλε στην τάξη και άρχισε να κάνει παρατηρήσεις σε συμμαθήτρια του παιδιού της, λέγοντάς την να πάψει να την ενοχλεί και να προσέχει, μάλιστα, από δω και στο εξής.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών και του εκπαιδευτικού, η μητέρα μπήκε ανενόχλητη στον σχολικό χώρο, διέσχισε το προαύλιο και ανέβηκε στον όροφο, χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα του τμήματος που είναι το παιδί της, άνοιξε και άρχισε να φωνάζει έντονα προειδοποιώντας αρχικά όλους και στη συνέχεια την μαθήτρια που φέρεται ότι ενοχλούσε την κόρη της, την οποία απείλησε.

«Εσύ να προσέχεις πως μιλάς και τι λες, γιατί μπορώ να σε διώξω από την πόλη!», της είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε,  παρά το γεγονός ότι η μητέρα παρέμεινε στην τάξη σχεδόν 10 λεπτά απειλώντας ακατάπαυστα τη μαθήτρια.

Τελικά αποχώρησε μόνη της αφήνοντας τους μαθητές τρομαγμένους. Έχοντας τελειώσει η διδακτική ώρα, ο εκπαιδευτικός έμεινε με τη μαθήτρια που δέχθηκε τις απειλές, η οποία άρχισε τότε να τρέμει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την ένταση, με τον εκπαιδευτικό να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου από τον εκπαιδευτικό, ενώ τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι είναι εξαγριωμένοι από το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για την προστασία των παιδιών τους. Μάλιστα, απορούν για το πως ένας εξωσχολικός μπήκε τόσο άνετα στον χώρο του σχολείου, ανέβηκε τις σκάλες και μπήκε στην τάξη χωρίς να τον δει και να τον σταματήσει κανείς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: