«Alpha Παντού»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Ιουλίου (trailer)

Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, μπορεί όμως να έχει διάθεση διακοπών. Από τις 9 Ιουλίου, ο Alpha είναι παντού: στην πόλη, στην περιφέρεια, στα νησιά, σε κάθε γωνιά της χώρας.
Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 11:00, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή, με εγκυρότητα, χαμόγελο και θετική διάθεση, προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων.
Η επικαιρότητα όπως είναι αλλά και όπως θα θέλαμε να είναι, ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, νέα από κάθε σημείο της Ελλάδας και το εξωτερικό, άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές.
Στην ατζέντα της εκπομπής καταγράφονται όλα: τα μεγάλα και τα μικρά της ημέρας, χρηστικές πληροφορίες, πολιτισμός, ευ ζην, σχέσεις γονέων – παιδιών, ιδέες για ταξίδια εκτός των τειχών, προτάσεις για καθημερινές αποδράσεις εντός της πόλης, ανατρεπτικές ειδήσεις, θέματα που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν στον τομέα τους, «φωτεινές» ιστορίες ανθρώπων, ό,τι μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι μας αλλάζει και μας κάνει καλύτερους.
Για το καλοκαίρι, το σύνθημα είναι ένα: «Alpha Παντού»

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: