Ο Μιγκέλ Βιτόρ έχει «προαίσθημα» ότι θα προκριθεί η Χάποελ


Αισιόδοξος πως η Χάποελ Μπερ Σεβά μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στο Ισραήλ, έπειτα και από το 0-0 στο Φάληρο, παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος στόπερ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Τέλος, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι σε θέση να περάσει τον Άγιαξ.

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη για τον ίδιο: «Όχι γιατί ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί. Παίξαμε καλά στην άμυνα προσπαθήσαμε για ένα γκολ, δεν μας βγήκε, όμως όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας».

Για τα τρία στόπερ: «Ναι όντως ο προπονητής επέλεξε να αγωνιστούμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αυτό μας βοήθησε καθώς ανταποκριθήκαμε καλύτερα».

Για τον επαναληπτικό: «Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί , όμως έχουμε καλό προαίσθημα και το όνειρο να περάσουμε στην επόμενη φάση έχοντας και την βοήθεια του κόσμου μας».

Για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τον Άγιαξ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα».


Πηγή:Zougla.gr

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: