Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Αλλαγή φρουράς και στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, παρά τη θετική, σύμφωνα με τον απερχόμενο διοικητή Δημήτρη Λαζόπουλο, αξιολόγησή του τόσο από τον διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ όσο και από την πενταμελή επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου. «Γνωρίζω ότι πολλές φορές αποφάσεις λαμβάνονται και με άλλα κριτήρια και όχι μόνο με το έργο και τα αποτελέσματα που έχει κάποιος κατά τη διάρκεια της θητείας του», δήλωσε ο κ. Λαζόπουλος εκφράζοντας τη διάθεση συνεργασίας με τον νέο διοικητή εφόσον του ζητηθεί.

Ειδικότερα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο κ. Λαζόπουλος, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συνεργάτες, το σύνολο των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, με τη βοήθεια των οποίων «ολοκληρώνεται ένας δημιουργικός κύκλος, μια διαρκής μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας».

«Καταφέραμε, μέσα στις δυσκολότερες συνθήκες από άποψη στελέχωσης και προϋπολογισμών, να είναι το νοσοκομείο όλων των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και όχι μόνο του Έβρου…Ένα νοσοκομείο οι κλινικές και τα τμήματα του οποίου κάθε μήνα διαχειρίζονται 3.500 ασθενείς, πραγματοποιούνται 720 χειρουργεία και παρέχονται υπηρεσίες υγείας σε 200 ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Επίσης καθημερινά προσέρχονται περίπου 500 άνθρωποι στα εξωτερικά ιατρεία και 200 ασθενείς στα επείγοντα περιστατικά βρίσκουν λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν».

Τέλος ο απερχόμενος διοικητής τόνισε πως σήμερα το ΠΓΝΑ έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό όσον αφορά την ιατρική απεικόνιση, καθώς και «χρυσό μετάλλιο» στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ με αξιοποίηση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: