Αλλαγές στα δρομολόγια σε τραμ και μετρό το Σαββατοκύριακο, λόγω Μαραθωνίου

Ρυθμίσεις και αλλαγές στην κυκλοφορία του μετρό και του τραμ θα υπάρξουν το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Νοεμβρίου, λόγω του Μαραθωνίου της Αθήνας αλλά και τεχνικών εργασιών

Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ  θα πραγματοποιηθούν για το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Αθήνας 2021, στο πλαίσιο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν το 48ωρο του Σαββάτου και της Κυριακής.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ: 

— Ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 του μετρό θα παραμείνει κλειστός καθ’ όλη τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, λόγω τεχνικών εργασιών στην επέκταση της Γραμμής 3 προς Πειραιά. Οι σταθμοί «Νίκαια» και «Κορυδαλλός» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής 900.

Τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Φιξ» από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, λόγω διεξαγωγής του38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Επιπλέον, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου από τις 8 έως τις 10 το πρωί τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Μηδείας-Μυκάλης», λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: