Αλιβιζάτος: Κάποιοι εκτυπώνουν ψηφοδέλτια

Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας έχει πληροφορίες πως υποψήφιοι των εκλογών για την ανάδειξη του ηγέτη της Κεντροαριστεράς, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής κ. Αλιβιζάτος να εκδίδει ανακοίνωση που υπενθυμίζει πως αυτό είναι δουλειά της Επιτροπής, η οποία μάλιστα ελήφθη ομόφωνα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στην Επιτροπή, αρκετοί υποψήφιοι στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, εκτυπώνουν (με δική τους προφανώς δαπάνη) μεγάλο αριθμό ψηφοδελτίων για την προσεχή Κυριακή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κ. Αλιβιζάτου.

«Η Επιτροπή θέλει απλώς να υπενθυμίσει ότι, με ομόφωνη απόφαση που πήρε κατά τη συνεδρίασή της στις 18.10.2017, διατήρησε το δικαίωμα να εκτυπώσει μόνον η ίδια ψηφοδέλτια για τους 2 γύρους της εκλογής. Και τούτο, όχι μόνο για να διασφαλίσει την μυστικότητα της ψήφου, αλλά κυρίως για να διαφοροποιηθεί από τη γνωστή παλαιοκομματική πρακτική που θέλει τους υποψηφίους να μοιράζουν από πριν στους φίλους τους σταυρωμένα ψηφοδέλτια», υπογραμμίζει ακόμα.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: