Αλήθεια τώρα τι έχουν πάθει όλες οι Influencers με αυτά τα αθλητικά παπούτσια;

Αλήθεια τώρα τι έχουν πάθει όλες οι Influencers με αυτά τα αθλητικά παπούτσια;

Κάποιες τάσεις στα sneakers έρχονται και φεύγουν, μένοντας για λίγο μόνο στο fashion προσκήνιο. Υπάρχουν όμως και μερικά πολύ κλασικά σχέδια, που οι περισσότερες από εμάς φοράμε από την εφηβεία μας, και η επιρροή τους στον κόσμο της μόδας δεν σταματάει ποτέ. Το αντίθετο!

Όπως, παραδείγματος χάριν, το all time classic σχέδιο Air Max 1 της Nike που μπορεί να κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1987 και να μετράνε 30 χρόνια ζωής αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν πάψει να αποτελούν σήμα κατατεθέν όχι μόνο για αυτές που αγαπάνε τα trainers αλλά και για τις fashion Influencers που συμπεριλαμβάνουν το συγκεκριμένο σχέδιο συχνά – πυκνά στα outfits τους. Στο λύκειο ήσουν απλά cool αν είχες ένα τέτοιο ζευγάρι-συνήθως σε ασημί απόχρωση- στην ντουλάπα σου. Σήμερα τα πιο ψαγμένα κορίτσια από τον κόσμο της μόδας τα συνδυάζουν με total denim looks, με φορέματα, με layering, ακόμα και με κουστούμια, δίνοντας μία ελαφρώς νοσταλγική νότα στα καθημερινά τους looks.

Το καλό είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις και τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού χωρίς να δείχνεις ανεπίκαιρη. Συνδύασέ τα με jean shorts, με mini floral φόρεμα, με σαλοπέτα, με playsuit ακόμα και με ρομαντικό, midi φόρεμα σε A-line και κάνε τις πιο stylish, καλοκαιρινές, street εμφανίσεις…. Όπως οι fashion bloggers που βλέπεις μέσα στο θέμα μας.
Δες επίσης: «Orange is the new black»… και η Gigi Hadid το αποδεικνύει με το look της στη Μύκονο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: