Άλιμος: Ηλικιωμένες 81 και 95 ετών έπαιξαν ξύλο με τις… μαγκούρες

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Άλιμο, όπου δύο γιαγιάδες ηλικίας 81 και 95 ετών έπαιξαν ξύλο με τις μαγκούρες τους!

Όπως αναφέρει το astynomiko.gr, το Α6-1 περιπολικό της Άμεσης Δράσεως πήρε αργά το βράδυ της Πέμπτης επείγον σήμα να επιληφθεί σε επεισόδιο στη μέση του δρόμου, στην οδό Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.

Στο σημείο βρισκόταν ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, οι τραυματιοφορείς είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση, και ως εκ τούτου χρειαζόταν επέμβαση της Αστυνομίας.

Λίγα λεπτά αργότερα το περιπολικό έφτασε στο σημείο και οι αστυνομικοί είδαν τους άνδρες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, που είχε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα. «Αυτή μου επιτέθηκε», φώναζε και έδειχνε μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν έξω φρενών.

Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβη και σχολίασαν πως «μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαμε ξαναδεί».

Η 95χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες και η 81χρονη, που φέρεται ως δράστης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την υπόθεση και εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: