Άλιμος: Δασκάλα έβαλε 9χρονους να χαστουκίζουν συμμαθητή τους

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου, με πρωταγωνίστρια την δασκάλα μουσικής και τους μαθητές του, το οποίο εξόργισε τους γονείς των μαθητών.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα επέλεξε να τιμωρήσει έναν από τους μαθητές της, ηλικίας 9 ετών, βάζοντας τους συμμαθητές του να τον χαστουκίζουν. Το μικρό παιδί τόλμησε να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο και η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει», φέρεται να είπε η δασκάλα. Κάποια παιδιά έμειναν παγωμένα στη θέση τους, ωστόσο η πλειονότητά τους υπάκουσε την παράλογη εντολή της δασκάλας και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και όπου αλλού έβρισκαν.

Ο 9χρονος προσπάθησε να φύγει από την τάξη για να σωθεί, όμως οι συμμαθητές του τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.«Μπράβο παιδάκια τώρα καθίστε κάτω», φέρεται να είπε η δασκάλα σε όσους συμμετείχαν στην τιμωρία.

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο μαθητής στην μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με τη σειρά του την προέτρεψε να πάει να βρει την δασκάλα για να λύσουν μεταξύ τους το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε αργότερα στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», δήλωση που επιβεβαιώνει ουσιαστικά το φριχτό περιστατικό.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, οι γονείς των μαθητών του σχολείου βρίσκονται στην διαδικασία συλλογής υπογραφών προκειμένου να ζητήσουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας την άμεση απομάκρυνση της δασκάλας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: