Αλεποχώρι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα τραύματα του 14χρονου

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 70χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε δύο παιδιά 14 και 16 ετών όταν αυτά μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Το Mega έφερε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 14χρονου που δέχτηκε τα σκάγια. Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα τραύματα του 14χρονου:




«Το παιδί δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο, αύριο θα το δει ψυχολόγος να μιλήσει για το περιστατικό και να πει ό,τι έχει στο μυαλό του» ανέφερε η μητέρα του που βρίσκεται στο πλευρό του στο νοσοκομείο

Σημείωσε επίσης ότι «και το άλλο το παιδί που έχει τραυματιστεί είναι ακόμα στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν για το μάτι του που επείγει, και σε δεύτερο χρόνο το χέρι του. Είδε το παιδί πως ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος, το γνωρίζει, όμως το παιδί έχει κλειστεί, δε μιλάει.

Τα παιδιά δεν μπήκαν για να κλέψουν, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Ήταν μια αθώα πλάκα. Τα παιδιά κάνουν διακοπές εκεί 15 χρόνια. Το παιδί το δικό μας έχει μεγαλώσει εκεί, με το καροτσάκι ακόμη το πηγαίναμε τα καλοκαίρια. Είμαστε οικογένειες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν πήγαμε τα τελευταία 2 – 3 χρόνια.

Νομίζω ότι τα παιδιά τα είδε, γιατί είχε φως εκεί που μπήκαν, είχε λάμπα. Και τα παιδιά άλλωστε γι’ αυτό πήγαν εκεί, επειδή είχε φως».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας:

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: