Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Είδα τις τελευταίες του ανάσες, είχε διαύγεια μέχρι τέλος» λέει ο θείος του

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 43 ετών, οι συγγενείς του οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια μαζί τους ο μεγάλος αθλητής και άνθρωπος.

«Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε ένα παιδί που απέδειξε και με τη ζωή και με τον θάνατο ότι αυτή η κοινωνία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δούμε τον Νικολαΐδη ως παράδειγμα και να αλλάξουμε αυτή τη σάπια κοινωνια» δήλωσε ο εμφανώς συγκινημένος ο θείος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Νιώθω τυχερός που έζησα μαζί του τόσες χαρές αλλά και ήττες. Είμαι τυχερός που έζησα τρίτους Ολυμπιακούς αγώνες. Θέλω να θυμάμαι μόνο αυτά και ο κόσμος να ξέρει από τον Αλέξη ότι μπορούμε την κοινωνία να την αλλάξουμε» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είδα τις τελευταίες του ανάσες, ήταν πολύ δυνατό παιδί, είμαι πολύ κοντός για να πω πράγματα για έναν τέτοιο ψηλό» συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε ότι το κείμενο του αποχαιρετισμού του Αλέξανδρου Νικολαΐδη «δεν το γνώριζε η οικογένεια, το γνώριζε η σύζυγός του. Είχε διαύγεια μέχρι την τελευταία στιγμή».


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: