Άλεκ Μπάλντουιν: «Ο βοηθός σκηνοθέτη που του έδωσε το όπλο είχε αγνοήσει και στο παρελθόν το πρωτόκολλο ασφαλείας»

Αποκαλύψεις από παλαιότερη συνεργάτιδα του Ντέιβ Χολς — Αναφορές και για σeξουαλική παρενόχληση

To αποτέλεσμα είναι ενα και δραματικό, τα ερωτήματα όμως παραμένουν πολλά στην υπόθεση της ακούσιας εκτέλεσης Χαλίνα Χάτσινς. Ενώ οι έρευνες για την εκπυρσοκρότηση του όπλου του διάσημου ηθοποιού, Άλεκ Μπάλντουιν, συνεχίζονται, αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου. Μετά την τοποθέτηση του πατέρα της 42χρονης ότι μέλη της παραγωγής φέρουν ευθύνη για το γεμάτο όπλο στο γύρισμα της ταινίας Rust, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο βοηθός του σκηνοθέτη είχε κατηγορηθεί για σειρά λαθών όσον αφορά στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τα όπλα.

Όπως αποκαλύπτεται παράλληλα από τα δημοσιεύματα, ο Ντέιβ Χολς είχε κάνει στο παρελθόν μέλη του προσωπικου των εργαζομένων σε ταινία να αισθάνονται άβολα με τη στάση του.

Τα παράπονα σε βάρος του Χολς έγιναν από τη συνεργάτιδά του σε προηγούμενη παραγωγή του 2019 και πυροτεχνουργός, Μάγκι Γκολ.

Σε σχόλιό της στο CNN, ισχυρίστηκε ότι ο Χολς δεν τηρούσε ποτέ το πρωτόκολλο ασφαλείας για τα όπλα όταν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε σκηνή.

Παράλληλα, μέλος της ομάδας παραγωγής την είχε ενημερώσει να είναι προσεκτική με τον Χολς καθώς φέρεται να έφερνε σε δύσκολη θέση γυναίκες.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η συμπεριφορά του Χολς στο γύρισμα ενδεχόμενως να κόστισε τη ζωή της Χάτσινς, καθώς εκείνος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το όπλο στον Μπάλντουιν.

Όπως ορίζεται, για οποιοδήποτε όπλο χρησιμοποιείται σε πλατό, πραγματικό ή ψεύτικο, πρέπει να ενημερώνεται το καστ.

«Ο μόνος λόγος που η ομάδα ενημερώθηκε για την παρουσία του όπλου ήταν επειδή ζητήθηκε από τον Ντέιβ να το κάνει και να παρέχει καθημερινή ενημέρωση», δήλωσε η Γκολ, προσθέτοντας, ακόμη, ότι ο Χολς είχε δεχθεί επίπληξη επειδή αγνοούσε το πρωτόκολλο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: