“ALE: Σου βρήκαμε τα καλύτερα ανοιξιάτικα φορέματα της αγοράς

Ένα φόρεμα είναι από τα fashion items που δε λείπουν ποτέ από την ντουλάπα μιας γυναίκας. Όποιο κι αν είναι το στιλ της. Έχει μίνιμαλ αισθητική; Ένα μονόχρωμο slip dress υπάρχει στην ντουλάπα της. Έχει casual στιλ; Ένα shirtdress είναι το “go-to” ρούχο της. Ας συμφωνήσουμε, ότι ένα φόρεμα είναι ένα ρούχο απαραίτητο για την γυναικεία γκαρνταρόμπα. Παρ” όλα αυτά, φέτος, κάνουν τη διαφορά και σχεδιαστές μόδας και brands μας προσφέρουν πολλές επιλογές. Φέτος, την άνοιξη, γίνεται πρωταγωνιστής των εμφανίσεών μας και οι ανοιξιάτικες συλλογές της attrattivo και της “ALE. μας καθοδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι φετινές τάσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον: από τα graphic patterns, τα διαχρονικά υφάσματα τύπου denim και κεντήματα, η άνοιξη προβλέπεται πολλά υποσχόμενη με φορέματα σαν τα παρακάτω.

Tropical prints

 

Η τάση των tropical prints ξεκίνησε από την street style μόδα και σιγά-σιγά αρχίζει να αποτελεί βασικό μέρος των εμφανίσεών μας.

Πώς να το φορέσεις: Με αθλητικά παπούτσια και μια τσάντα χιαστή.

Τι να προσέξεις: To φόρεμα αυτό είναι καταλληλότερο για τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Αν από την άλλη, αν θέλεις να το φορέσεις βράδυ, συνδύασε το με τα σωστά αξεσουάρ όπως μια εντυπωσιακή, παχιά ζώνη και statement αξεσουάρ.

Patterns

 

Οι τάσεις στα φορέματα μας καλούν να παίξουμε με τα διαφορετικά και ενδιαφέροντα μοτίβα που προσφέρει η αγορά. To αποτέλεσμα αυτού; Μοναδικά looks.

Πώς να το φορέσεις: Με χαμηλά μποτάκια ή σανδάλια με χοντρό τακούνι. Μην ξεχάσεις να το ταιριάξεις με μια όμορφη, μονόχρωμη ζώνη.

Τι να προσέξεις: Προτίμησε τα παπούτσια που θα επιλέξεις να φορέσεις με ένα τέτοιο φόρεμα να είναι σε μια bold απόχρωση και όχι σε κάποιο περίπλοκο σχέδιο, αποφεύγοντας την «φλυαρία».

Φλοράλ

 

Η διαχρονικότητα ενός φλοράλ φορέματος την άνοιξη, δεν πρόκειται ποτέ να είναι “out”. Ειδικά, ένα σε μακρύ ή μίντι μήκος θα προσφέρει απαράμιλλη κομψότητα στις εμφανίσεις μας.

Πώς να το φορέσεις: Με mules (ψηλά ή χαμηλά) σε μια bold απόχρωση. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις μια clutch τσάντα, αν η έξοδος σου είναι μετά τις 19.00.

Τι να προσέξεις: Τα αξεσουάρ που θα φορέσεις με ένα φλοράλ φόρεμα, θα καθορίσουν την επιτυχία ή μη της εμφάνισής σου. Προτίμησε αυτά σε μίνιμαλ ύφος, για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Ρετρό σιλουέτες

 

Η μόδα της δεκαετίας του ’80 αποτελεί από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν . Αυτή την φορά, τη βλέπουμε και σε φορέματα, δίνοντας κομψότητα αλλά και μια edgy δόση στιλ στα ανοιξιάτικα looks.

Πώς να το φορέσεις: Είναι ένα φόρεμα που φοριέται όλες τις ώρες, άρα και με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ. Από αθλητικά παπούτσια, πέδιλα με ψηλό τακούνι μέχρι και με μοκασίνια.

Τι να προσέξεις: Προτίμησε statement αξεσουάρ σε πιο χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις που θα εγγυηθούν την επιτυχία του look σου.

Πουά μοτίβο

 

Άλλο ένα διαχρονικό pattern έρχεται να κάνει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας σούπερ κομψές και στιλάτες. Ένα κλασικό σχέδιο σαν το πουά θα προσφέρει σίγουρη επιτυχία στα looks σου.

Πώς να το φορέσεις: Ενδείκνυται για πρωινές ώρες, όποτε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ή λευκά sneakers θα ταιριάξουν τέλεια. Ολοκλήρωσε με το αγαπημένο σου backpack.

Τι να προσέξεις: Το μήκος. Ένα μακρύ πουά φόρεμα μπορεί να μην κολακεύει το σώμα σου. Προτίμησε ένα σε μίντι μήκος για να ένα κομψό look.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: