Ακυρώθηκαν οι εκλογές της Κεντροαριστεράς στο Τρίκερι Μαγνησίας

Η επιτροπή Αλιβιζάτου αποφάσισε την ακύρωση των εκλογών για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς που πραγματοποιήθηκαν στο Τρίκερι της Μαγνησίας.

Η επιτροπή, μάλιστα, ζήτησε και τα εισπραχθέντα χρήματα από τις εκλογές, δηλαδή τα 327 ευρώ, που αντιστοιχούσαν στα 109 άτομα που εμφανίζονταν ότι είχαν συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Όμως, ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου στο Τρίκερι ενημέρωσε πως δεν υπήρχαν τα χρήματα, εξηγώντας στον υπεύθυνο της επιτροπής στην πρωτεύουσα, ότι η ψηφοφορία εκεί έγινε τηλεφωνικά και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που ψήφισαν καλούνταν τηλεφωνικά, έδιναν τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο πανελλαδικό σύστημα ψηφοφορίας.

Να σημειωθεί πως στο Τρίκερι φέρονται να ψήφισαν συνολικά 109 πολίτες, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος για τον πληθυσμό της περιοχής. Από αυτές τις ψήφους έλαβαν: Γεννηματά 74, Ανδρουλάκης 20, Καμίνης και Θεοδωράκης από 4, Γάτσιος και Πόντας από 2, Μανιάτης και Τζιώτης από 1 ψήφο και βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.

Μόλις γνωστοποιήθηκε ο ιδιότυπος τρόπος που πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία, η πλευρά Ανδρουλάκη υπέβαλε ένσταση που έγινε δεκτή και οι εκλογές ακυρώθηκαν.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: