Αξιολόγηση ΑΣΕΠ και υπουργείου Υγείας για την κινητικότητα

Αξιολόγηση ΑΣΕΠ και υπουργείου Υγείας για την κινητικότητα
Με αξιολόγηση από τριμελή επιτροπή του υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ θα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις του υπουργείου Υγείας 1500 εργαζόμενοι που θα μεταταχθούν στο ΕΣΥ, στο πλαίσιο του σχεδίου κινητικότητας.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις σε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι πραγματοποίησαν τετράωρη στάση εργασίας στην και στο Υγείας.

Ο υπουργός συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ και του ΠΑΜΕ και δήλωσε πως ‘ήδη από χθες έχουν σταλεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εντός της προθεσμίας, το κινητικότητας στο υπουργείο Υγείας. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν όλες τις λεπτομέρειές του. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Η αξιολόγηση θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ. Η δέσμευσή μας είναι να συνεισφέρουμε στην κινητικότητα με 1.500 άτομα. Αυτή η δέσμευση θα τηρηθεί στο ακέραιο’.

Επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία απόλυση, ο υπουργός κατέληξε: ‘Οι καλόπιστοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, χωρίς να υπάρχει καμιά απόλυση.

Οι κακόπιστοι οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν κομματικά , προφανώς θα αντιδράσουν’. IATRONET

- Posted using BlogPress from my
Αξιολόγηση ΑΣΕΠ και υπουργείου Υγείας για την κινητικότητα

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: