Άκρως εορταστικό το σημερινό doodle της Google

Η τελευταία ημέρα ενός εξαιρετικά δύσκολου έτους που σε μεγάλο βαθμό άλλαξε τις ζωές μας και κυρίως την προσμονή για την έλευση του νέου έτους και την ελπίδα που θα φέρει αυτό μαζί του, γιορτάζει η Google με το σημερινό της doodle.

Η σημερινή παραμονή πρωτοχρονιάς δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Χωρίς κάλαντα, χωρίς μεγάλα πάρτι και με τον… Άη Βασίλη να κάνει ψώνια με click away τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές που ο κόσμος ήταν στον δρόμο, έκανε τις αγορές της τελευταία στιγμής και όλοι προετοιμάζονταν για το βραδινό ρεβεγιόν.

Ο κορονοϊός άλλαξε τα πάντα και αυτό θα φανεί και απόψε το βράδυ. Αυτό που δεν θα αλλάξει, ωστόσο, είναι πως αυτή η ημέρα επιβάλει να πάρουμε αποφάσεις τις οποίες υποτίθεται πως θα τηρήσουμε το νέο έτος.

Για μια ακόμη χρονιά, με το ξεκίνημα του νέου έτους, αμέτρητοι άνθρωποι παίρνουν «ηρωικές» αποφάσεις ότι επιτέλους αυτή τη φορά θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν: να χάσουν κιλά, να τρώνε πιο υγιεινά, να πληρώσουν τα χρέη τους και να βάλουν χρήματα στην άκρη, να σταματήσουν το κάπνισμα και τόσα άλλα, ων ουκ έστι αριθμός. Το αν θα τηρήσουν τις υποσχέσεις στον εαυτό τους, αυτό είναι άλλο θέμα!

Σύμφωνα με μια δειγματοληπτική έρευνα που έγινε πριν δυο χρόνια από το Κολλέγιο Μάριστ της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί άνθρωποι (το 44%) έχουν ήδη πάρει ή σχεδιάζουν να πάρουν κάποια σημαντική απόφαση στην προσωπική ζωή τους.

Οι δύο συχνότερες αποφάσεις είναι «να γίνω καλύτερος άνθρωπος» (12%) και «να χάσω βάρος» (10%). Ακολουθούν (με 9% η κάθε μία) οι αποφάσεις «να τρώω πιο υγιεινά», «να ασκούμαι περισσότερο» και «να βρω κάποια καλύτερη δουλειά».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: