Aιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro ,το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit προσφέρει στους Ευρωπαίους πελάτες έναν κορυφαίο συνδυασμό δυνατοτήτων και χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας που υποστηρίζεται από το συνδεδεμένο οικοσύστημα Ford Pro που ενισχύει την παραγωγικότητα.

Η Ford Pro Vehicles εισάγει για τις επιχειρήσεις ένα νέο σημείο αναφοράς για την παραγωγικότητα, την αξία και την εμπειρία ιδιοκτησίας των ηλεκτρικών οχημάτων με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό  E Transit. Αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro – της νέας παγκόσμιας επιχείρησης πωλήσεων και συντήρησης του κατασκευαστή . Η Ford επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας των πελατών επαγγελματικών οχημάτων με παγκοσμίου κλάσης οχήματα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Το E-Transit προσφέρει σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές και προηγμένες τεχνολογίες που θα καταστήσουν τον εξηλεκτρισμό των στόλων ευκολότερο και πιο επωφελή από ποτέ. Το όχημα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 68 kWh στάνταρ, που παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 km (μέτρηση WLTP).

Οι γνήσιες ικανότητες του Transit παρέχονται από τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει ροπή  430 Nm και μέγιστη ισχύ 135 kW ή 198 kW. Το ωφέλιμο φορτίο είναι μέχρι 1.758 kg  για το van μοντέλο, η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει συνολικά 25 παραλλαγές van αμαξώματος, double-cab-in-van και chassis cab με πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, καθώς και μικτά βάρη (GVM) από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους. Διαθέτει επίσης τη μοναδική λειτουργία ProPower Onboard της Ford, που παρέχει ισχύ έως 2,3 kW στο χώρο της καμπίνας και στην περιοχή φόρτωσης για την τροφοδοσία μετατροπών και εξοπλισμού εν ώρα εργασίας.

Το E-Transit διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Base και Trend – και όλα τα οχήματα προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες προδιαγραφές συγκριτικά με το αντίστοιχο diesel μοντέλο. Η έκδοση Base περιλαμβάνει Electronic Air Temperature Control, Keyless Start, θερμαινόμενα καθίσματα, παρμπρίζ Quickclear και θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.

Το E-Transit εισάγει το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών SYNC 4 στη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ευρώπη, που προσφέρει διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το SYNC 3 και ελέγχεται μέσω μιας ανθεκτικής, αντιθαμβωτικής και διαισθητικής στη χρήση οθόνης αφής 12 ιντσών.

Η έκδοση Trend εφοδιάζεται επιπρόσθετα με στοιχεία που αυξάνουν την παραγωγικότητα  όπως το Ford Connected Navigation System  το οποίο μπορεί να σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή και να ενημερώνει τους οδηγούς για τη φόρτιση, την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το Intelligent Range που προβάλλει με ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία.

Διαθέσιμα είναι ο αναβαθμισμένος φωνητικός έλεγχος και η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός Amazon Alexa 6 που βοηθούν τους οδηγούς να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

Όλα τα E-Transit διαθέτουν ένα στάνταρ μόντεμ FordPass Connect  που επιτρέπει τη συνεχή συνδεσιμότητα με το οικοσύστημα Ford Pro και ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για πρόσθετες λειτουργίες και οφέλη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία ισόβια συνδρομή στο FordPass Pro  ή το Ford Pro Telematics Essentials  και πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης Blue Oval Charging Network για ένα χρόνο. Οι πελάτες fleet λαμβάνουν επίσης ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Ford Pro E Telematics.

Το E-Transit έχει ήδη κερδίσει ένα Χρυσό Βραβείο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP για την ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποστήριξης οδηγού την οποία διαθέτει. Οι διαθέσιμες τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Pre Collision Assist με Pedestrian Detection, Intelligent Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition,  Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid,  Lane Departure Warning,  Lane-Keeping Aid και Junction Assist.

Το E-Transit έχει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, που βοηθούν να επιταχυνθεί η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων.Εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση κόστος όσον αφορά τα καύσιμα, η Ford Pro εκτιμά ότι το κόστος συντήρησης και επισκευών θα είναι κατά 40% χαμηλότερο έναντι των ισοδύναμων μοντέλων diesel .

Η Ford Pro προσφέρει ένα κορυφαίο για την κατηγορία διάστημα συντήρησης ενός έτους, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής κάλυψης, εγγύηση οκτώ ετών/160.000 km για όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένης κάλυψης για υπερβολική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας, καθώς και ένα πακέτο οδικής βοήθειας ηλεκτρικού οχήματος διάρκειας ενός έτους που περιλαμβάνει τη φόρτιση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Aιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro ,το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: