Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά, η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου κατέθεσαν αίτηση με την οποία ζητούν την αποφυλάκισή τους.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στις φυλακές του Ελαιώνα το πρωί της Πέμπτης και αμέσως κατέθεσαν αιτήσεις αποφυλάκισης, επικαλούμενες πως  έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν και θα κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ το παράδειγμά τους πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολουθήσει και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα προχωρήσει δια των συνηγόρων του σε κατάθεσης για υφ’ όρον απόλυση και στην αίτησή του θα επικαλείται τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: