Άιοβα: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν serial killer και σκότωσε πάνω από 50 γυναίκες

Τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς μιας Αμερικανίδας που λέει ότι ο πατέρας της ήταν serial killer και είχε σκοτώσει πάνω από 50 γυναίκες προτού πεθάνει ο ίδιος, πριν από μια δεκαετία, διερευνούν οι Αρχές της πολιτείας της Άιοβα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Λούσι Στάντεϊ υποστηρίζει ότι δεκάδες γυναίκες έπεσαν θύματα της δολοφονικής δράσης του πατέρα της, Ντόναλντ Ντιν Στάντεϊ. Η ίδια εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων του μπορεί να αγγίζει ακόμα και τις 70 γυναίκες μέσα σε 30 περίπου χρόνια, ενώ ισχυρίζεται ότι ο αδίστακτος άνδρας είχε επιστρατεύσει την ίδια και τα αδέλφια της για να τον βοηθούν να ξεφορτώνεται τα πτώματα σε ένα βαθύ πηγάδι.

«Ξέρω που είναι θαμμένες οι γυναίκες» είπε η Λούσι Στάντεϊ σε συνέντευξή της στο Newsweek. «Μας έλεγε ότι πρέπει να πάμε στο πηγάδι, και ήξερα τι σήμαινε αυτό. Κάθε φορά που πήγαινα στο πηγάδι ή τους λόφους, πίστευα ότι δεν θα γυρνούσα πίσω. Πίστευα ότι θα με σκότωνε επειδή δεν θα μπορούσαν να κρατήσω το στόμα μου κλειστό» προσθέτει η γυναίκα.

Ο Σερίφης της Κομητείας Φρέμοντ, Κέβιν Άιστροπ, είπε σε εφημερίδα του Ντε Μόιν ότι δύο σκύλοι ανιχνευτές που εστάλησαν στην περιοχή που υπέδειξε η Στάντεϊ, βρήκαν ίχνη που μπορεί να υποδεικνύουν την ύπαρξη πτωμάτων σε αποσύνθεση. «Η ιστορία που αφηγείται είναι τρομερή αλλά δεν έχουμε άλλες αποδείξεις εκτός από αυτά τα ευρήματα των εκπαιδευμένων σκύλων… Χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις», δήλωσε ο Άιστροπ στην Des Moines Register, παραδεχόμενος πάντως ότι τα αποτελέσματα της έρευνας με τους σκύλους προσθέτουν αξιοπιστία στην καταγγελία και θα αναμένεται να δρομολογηθούν νέες έρευνες.

Το γραφείο του Σερίφη διερευνά την καταγγελία της Στάντεϊ από την προηγούμενη χρονιά, όμως χρειάστηκε αρκετός καιρός μέχρι να εντοπιστεί το πηγάδι και να δοθεί το ΟΚ από τους σημερινούς ιδιοκτήτες της έκτασης ώστε οι αστυνομικές Αρχές να ψάξουν με σκύλους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κόρης του, ο Ντόναλντ Στάντεϊ παρέσερνε γυναίκες — κυρίως εργάτριες του σeξ ή περαστικές ταξιδιώτισσες από την Όμαχα ή τη Νεμπράσκα — στο αγρόκτημά του στην Άιβα, όπου και τις σκότωνε. Η Στάντεϊ είπε στο Newsweek ότι ο ευέξαπτος και μονίμως μεθυσμένος πατέρας της συνήθως έσπαγε τα κεφάλια των θυμάτων του μέσα στο τροχόσπιτο όπου ζούσε η οικογένεια.
Επίσης υπογράμμισε ότι διεστραμμένος άνδρας — ο οποίος πέθανε το 2013 σε ηλικία 75 ετών — φρόντιζε να ξέρουν τα παιδιά του τι ακριβώς έκανε σε αυτές τις γυναίκες.

Ο αδελφός της Στάντεϊ αυτοκτόνησε σε ηλικία 39 ετών. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν κάποιο από τα άλλα αδέλφια της Στάντεϊ έχει μιλήσει στις Αρχές.

Η Στάντεϊ υποστηρίζει ότι, μεγαλώνοντας, είχε εκμυστηρευθεί την αλήθεια για τον πατέρα της σε δασκάλους, ιερείς και αστυνομικούς στην Άιοβα και τη Νεμπράκα, ωστόσο κανείς δεν την πίστεψε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: