Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού

Η σύγκρουση έγινε μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών κρατουμένων

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, από την αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ τεσσάρων κρατουμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς. Όπως έγινε γνωστό, το επεισόδιο συνέβη λίγη ώρα πριν από τον εγκλεισμό των κρατουμένων στα κελιά τους και ξεκίνησε από τον διαπληκτισμό μεταξύ δύο εξ αυτών.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τα αίματα άναψαν, με συνέπεια να ακολουθήσει σύγκρουση μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών κρατουμένων. Συγκεκριμένα, στην συμπλοκή συμμετείχαν από τη μία δύο Γεωργιανοί κρατούμενοι και από την άλλη ένας Σύρος και ένας Αλγερινός, που αντάλλασσαν με μανία βρισιές, γροθιές και κλωτσιές.

Στις φυλακές σήμανε συναγερμός και χρειάστηκε η επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι κατάφεραν να χωρίσουν τους τέσσερις άνδρες και το επεισόδιο έληξε μετά από λίγα λεπτά, αφού οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους. Ωστόσο, τραυματίστηκαν τρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να επιστρέψουν στο κατάστημα κράτησης. Η έρευνα αναφορικά με το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: