Αιματηρές οι τελευταίες ώρες στην άσφαλτο: Οκτώ νεκροί, ανάμεσά τους ένα βρέφος 16 μηνών

Πέντε τροχαία δυστυχήματα μέσα σε 2 μέρες — Οκτώ νεκροί

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες που σημειώνονται καθημερινά στην άσφαλτο στην χώρα μας, με τον απολογισμό των οκτώ νεκρών σε λιγότερο από 24 ώρες το Σαββατοκύριακο να προκαλεί θλίψη και έντονο προβληματισμό.

Οκτώ συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος μόλις 16 μηνών.

Πέντε τροχαία — Οκτώ νεκροί

Νεκρός οδηγός μηχανής στην Κοζάνη

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Κοζάνη, μια μηχανή μεγάλη κυβισμού, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και συγκρούσθηκε με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της, περίπου 30 ετών.

Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε τροχαίο στην Πατρών — Πύργου

Το δεύτερο χρονικά τροχαίο εκτυλίχθηκε στην Πατρών-Πύργου το βράδυ του Σαββάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 21:00 όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά. Ένα βρέφος 16 μηνών ήταν το θύμα του συγκεκριμένου περιστατικού.

Οικογενειακή τραγωδία σε θανατηφόρο τροχαίο στη Νάξο

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής. Από το τροχαίο νεκρή είναι μια μητέρα 3 ανήλικων παιδιών. Μέσα στο ΙΧ της στιγμή του τροχαίου βρίσκονταν επίσης όλα τα παιδιά της οικογένειας μαζί με τον πατέρα τους. Πλέον έχουν μεταφερθεί με ελικόπτερο σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά.

Θρήνος για 19χρονο στην Άρτα-Πέρασε στην Ιατρική και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στις 5:20 τα ξημερώματα της Κυριακής, σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιφερειακή της Άρτας. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, καθώς είχε εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Πολύνεκρο τροχαίο έξω από την Πρέβεζα

Την Κυριακή, πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε έξω από την Πρέβεζα, με τέσσερις συμπολίτες μας να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Γύρω στις 6:40 το πρωί, στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πιθανόν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους και οι τέσσερις επιβαίνοντες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Και οι τέσσερις επιβαίνοντες ήταν νεαρής ηλικίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: