Άγριο ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Σε άγριο καυγά εξελίχθηκε η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν διαφωνίες από παλιά, ξεκίνησαν μία συζήτηση σε ήπιους τόνους. Αφορμή ήταν ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ένας δημοσιογράφος το οποίο τελικά δεν έπαιξε στο δελτίο του παρουσιαστή αθλητικών ειδήσεων. Ο δημοσιογράφος ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, γιατί δεν συμπεριέλαβε το βίντεο που είχε ετοιμάσει.

Σύντομα, όμως, τα αίματα άναψαν και ο ένας εκ των δύο κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου και του επιτέθηκε με μπουνιές.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και περιπολικό, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και θα μεταβούν στον ιατροδικαστή προκειμένου να καταγράψει τα τραύματα τους και στην συνέχεια θα καταθέσουν αγωγές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

“Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ για το επεισόδιο μεταξύ δύο αθλητικών συντακτών και προσθέτει:

“Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα”.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: