Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε καταδικαστεί για ληστεία, βιασμό και πρόσφατα αποφυλακίσθηκε

Ο 35χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου  είχε καταδικαστεί για ληστεία στην Πάτρα το 2012, για βιασμό στα Γιάννινα το 2013, ενώ η μητέρα του που ξεψύχησε από τα χέρια του και η γιαγιά του τον είχαν καταγγείλει τουλάχιστον δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ξετυλίγεται τις τελευταίες ώρες στο Αγρίνιο, μετά τη δολοφονία 57χρονη γυναίκας από τον 35χρονο γιό της ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο 35χρονος είχε καταδικαστεί το 2012 για ληστεία στην Πάτρα και το 2013 για βιασμό στα Ιωάννινα. Επίσης σε βάρος του είχαν κατατεθεί μηνύσεις από την μητέρα και την γιαγιά του το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εγκλειστεί κατά το παρελθόν και στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Το φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021 όταν ο 35χρονος μετέβη στο σπίτι στο οποίο διέμενε η μητέρα και η γιαγιά του και αφού επιτέθηκε αρχικά με τα χέρια του στη μητέρα, γρονθοκοπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι, στη συνέχεια την χάραξε και με μαχαίρι, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα ή από το μαχαίρι.

Παράλληλα ο μητροκτόνος τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία όμως κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί πριν προλάβει να διαφύγει.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: