Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Πηνελόπη προσπάθησαν να «κλεφτούν» και στο Twitter έγινε χαμός

Απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, διαδραματίζονται στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Οι ιστορίες που απασχολούν το Διαφάνι – αλλά και τους τηλεθεατές – είναι αρκετές και η καθεμία ξεχωριστά έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Ωστόσο, αυτή που απασχολεί περισσότερο, είναι ο παράνομος έρωτας του Μελέτη με την Πηνελόπη, οι οποίοι αναδεικνύονται σε τραγικά πρόσωπα της ιστορίας, αφού όπως έχει αποκαλυφθεί, εκείνος είναι γιος της Ανέτ. Άρα, πρώτος ξάδελφός της γυναίκας που αγαπάει όσο κανέναν άλλον.

Στο χθεσινό επεισόδιο, το παράνομο ζευγάρι, αφού πήρε τα χρήματα του Δούκα, προσπάθησε να το σκάσει μακριά, όμως ο Σεβαστός με την Ανέτ τούς πρόλαβαν. Και η σκηνή που διαδραματίστηκε ήταν συγκλονιστική, με τον Μελέτη να αντιμετωπίζει στα ίσα τον Δούκα και στο τέλος να μαθαίνει πως είναι γιος της Ανέτ.

Η σκηνή εννοείται πως μόνο ασχολίαστη δεν πέρασε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πήραν το μέρος του Μελέτη. Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets που σχολίασαν και τη στάση του Μελέτη, αλλά και το ζευγάρι που δεν κατάφερε να το σκάσει:

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: