Άγρια επίθεση στην Πρέβεζα: Ληστής μαχαίρωσε 60χρονη

Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά με θύματα ηλικιωμένους στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μέσα στο σπίτι που βρίσκονταν μια 60χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Καναλλάκι.

Η 60χρονη από τη Βουλγαρία κατήγγειλε ότι ο 45χρονος ομοεθνής της, αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του διαμερίσματός της, εισήλθε σε αυτό και με τη χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε διάφορα μέρη του σώματός της, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 3.300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Άμεσα, η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και νοσηλεύεται.

Μετά την πράξη του, ο 45χρονος δράστης επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, μέσω του Μεθοριακού Σταθμού Προμαχώνα Σερρών, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-σε παρακείμενη πυλωτή οικοδομής, κοντά στην οικία της παθούσας, ένα μαχαίρι κουζίνας, μήκους 21 εκατοστών,

-στην κατοχή του δράστη, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των -140- δηναρίων.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: