Αγόρασε ταραντούλα για να μην έρχεται η πεθερά του στο σπίτι [φωτο]

Οι σχέσεις με τα πεθερικά είναι δύσκολες. Ιδιαίτερα αν αυτά αρέσκονται στο να κάνουν ξαφνικές επισκέψεις στο σπίτι σου και να επεμβαίνουν στη ζωή του ζευγαριού.

Αυτά δεν άντεξε ένας άνδρας, ο οποίος, όπως πόσταρε στο Reddit, αγόρασε μια ταραντούλα για να αποφύγει τις επισκέψεις της πεθεράς του στο σπίτι, καθώς διαπίστωσε ότι η γυναίκα δεν μπορούσε να είναι στο ίδιο δωμάτιο με μια αράχνη.

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει για αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια.  Θα έρθουν κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές», είπε αρχικά.

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε ότι είναι αραχνοφοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», έγραψε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα.

«Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο».

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: