Αγωνία για την 14χρονη Μαριάννα από την Καβάλα – Συνεχίζει να αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την 14χρονη Μαριάννα Π., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από 20 μέρες στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μάλιστα, ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ότι υπάρχει περίπτωση το κορίτσι να κρατείται παρά τη θέλησή του και να αδυνατεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ αρκετοί πολίτες τηλεφωνούν στο 100 αναφέροντας ότι είδαν την κοπέλα σε διάφορα σημεία της πόλης, ωστόσο οι σχετικές έρευνες δεν απέδειξαν κάτι τέτοιο.

Σε ισχύ παραμένει και ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων, χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα για τα ίχνη της 14χρονης.

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκι, λευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: