Αγωνία για 43χρονο καρδιοχειρουργό: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 3 ημέρες

«Τον περιμέναμε στη Ρόδο», λέει η μητέρα του στο protothema.gr – Την απορία της εκφράζει η σύζυγός του – Εκδόθηκε Silver Alert για τη ζωή του που βρίσκεται σε κίνδυνο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περίεργη εξαφάνιση του 34χρονου καρδιοχειρουργού Γεώργιου Φιλλιπάκη , ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται για εξαίρετο άνθρωπο αλλά και κορυφαίο επιστήμονα, οικογενειάρχη με δύο παιδιά, ο οποίος διέμενε στην Αθήνα. 

 «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί.  Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές », είναι τα λόγια της μητέρας του αγνοούμενου Γεώργιου Φιλιππάκη στο protothema.gr. 

Όπως λέει ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο « Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα. Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον γιο της που αγνοείται για τρίτη ημέρα και δεν έχει δώσει κανένα στίγμα. 

Ο άνδρας την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ενημερώσει τους γονείς του στην Ρόδο,  πως πρόκειται να μεταβεί στο νησί. Ωστόσο πλήθος ερωτημάτων γεννούνται καθώς το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Ακράτα, εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ.

Οι Αρχές από την πινακίδα και την άδεια κυκλοφορίας που βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγνοούμενου στη Ρόδο. 

Μάλιστα εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο και προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και τα αίτια που κρύβονται πίσω από την εξαφάνισή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες που έγιναν  στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, οι Αρχές  δεν εντόπισαν κάποιο εύρημα εγκληματικής ενέργειας. 

Μάλιστα για την περίεργη αυτή εξαφάνιση επιστρατεύτηκε και η ΕΜΑΚ Πατρών, κλιμάκιο της οποίας πραγματοποιεί έρευνες εδώ και δύο ημέρες με ειδικό σκύλο-ανιχνευτή στην περιοχή και ειδικά στα δύσβατα σημεία της.

Η Αστυνομία ερευνά εάν ο εξαφανισθείς ήταν μόνος του και αν είχε λόγους για να εξαφανιστεί, δίχως να ενημερώσει την γυναίκα του αλλά και τους γονείς του που τον περίμεναν στο νησί.  Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει silver alert. Οι ώρες που περνούν βυθίζουν στην αγωνία ακόμη περισσότερο την οικογένειά του 43χρονου. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: