Αγώνας ασυλίας στο Survivor: Μονόδρομος η… ήττα για τους Μαχητές; (videos)

Αγώνας ασυλίας θα διεξαχθεί απόψε στο Survivor και αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση των Μαχητών, καθώς οι περισσότεροι της ομάδας δείχνουν ότι θέλουν να «ξεφορτωθούν» τους αδύναμους παίκτες.
Η Κατερίνα Δαλάκα και η Εύη Σαλταφερίδου φέρνουν αλλεπάλληλες νίκες το τελευταίο διάστημα στους Διάσημους, οι οποίοι πλεονεκτούν σε δυναμική απέναντι στους Μαχητές, όσον αφορά τις γυναίκες.
Αν χάσουν οι Μαχητές η Ροδάνθη Καπαρού και η Φελίσια Λαπάτη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υποδειχθούν προτεινόμενες προς αποχώρηση, εκτός αν μία από τις δύο κάνει την έκπληξη και κερδίσει την ατομική ασυλία.
Η Μελίνα Μεταξά «φωτογράφισε» χθες τις δύο παίκτριες σε δηλώσεις της, ενώ ο Νικόλας Αγόρου ανέφερε τα ονόματά τους. Στάθηκε μάλιστα περισσότερο στη Ροδάνθη, επισημαίνοντας ότι δεν ακούει τις συμβουλές των συμπαικτών της με αποτέλεσμα να μην έχει καμία βελτίωση από την αρχή του παιχνιδιού.
Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο προστέθηκαν και οι ανάλογες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσεπάνη.
Από την άλλη οι Διάσημοι θα πάνε στο αγώνισμα αποφασισμένοι να αποφύγουν την αποχώρηση κι άλλου παίκτη από την ομάδα τους. Γι” αυτούς η νίκη είναι μονόδρομος. Για τους Μαχητές μάλλον όχι… Η συνέχεια απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΪ…
Δείτε το βίντεο και το trailer του αποψινού επεισοδίου.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: