Άγνωστες πτυχές της ζωής του "Ντίλαν" από το Beverly Hills 90210

Η αφίσα του κόσμησε τα κοριτσίστικα δωμάτια τη δεκαετία του ’90. Ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό είδωλο, ο αγαπημένος των γυναικών όλων των ηλικιών. Ο Λουκ Πέρι μπήκε στη ζωή μας, σχεδόν ξαφνικά μέσα από το Beverly Hills 90210 τον Οκτώβριο του 1990 κι έτσι ξαφνικά φεύγει από αυτήν, μόλις στα 52 του χρόνια. Ο «Ντίλαν Μακ Κέι» δεν είναι πια κοντά μας.

Της Δήμητρας Ζάρκου

Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγες ημέρες αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του και η είδηση του σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Γιατί, ο πρωταγωνιστής της νεανικής σειράς αγαπήθηκε πολύ και από το ανδρικό κοινό, που στο πρόσωπό του βρήκε τον «τυπά» που έλειπε από την τηλεόραση. Και που σε πολλούς θύμιζε τον… Τζέιμς Ντιν.

Μετά το τέλος της σειράς το 2000, ο Πέρι συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε διάφορες σειρές και ταινίες, ενώ η τελευταία του ήταν το Riverdale. Όταν έγινε γνωστό ότι τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν οι φαν του «Ντίλαν» περίμεναν την επιστροφή του, ενώ όταν το Fox ανακοίνωσε το come back της σειράς, το όνομα του ηθοποιού έλειπε από το βασικό καστ. Λίγες ώρες, αργότερα ανακοινώθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με βαρύ εγκεφαλικό.

Άγνωστες πτυχές της ζωής του

Το όνομα του ήταν Coy Luther «Luke» Perry III Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου το 1966 Στο σχολείο του στο Οχάιο, ήταν η μασκότ Ο πατέρας του δούλευε σε χαλυβουργείο και η μητέρα του ήταν νοικοκυρά Ο Πέρι δεν έχανε ποτέ το φεστιβάλ ντομάτας στη γενέτειρά του και το επισκεπτόταν κάθε χρόνο. Ακόμη και όταν έγινε διάσημος Μόλις τελείωσε το σχολείο, έφυγε για το Λος Άντζελες για να σπουδάσει υποκριτική Μέχρι να γίνει ηθοποιός, έκανε πολλές δουλειές του ποδαριού για τα προς το ζην Στις αρχές της καριέρας του είχε παίξει σε πολλές διαφημίσεις, ανάμεσά τους μία για την Pizza Hut Είχε εμφανισθεί στο βίντεο κλιπ του «Be Chrool to Your Scue» των Twisted Sister με τον Άλις Κούπερ Πριν τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» είχε παίξει στις σαπουνόπερες «Loving» και «Another World» Ο Πέρι έκανε αρχικά οντισιόν για το ρόλο του «Στιβ Σάντερς» στο Beverly Hills 90210, αλλά τελικά το ρόλο τον πήρε ο Ίαν Ζιέρινγκ, με τον οποίο έγιναν καλοί φίλοι Ο ρόλος του «Ντίλαν Μακ Κέι» κανονικά δεν ήταν τόσο μεγάλος. Όταν, όμως, οι παραγωγοί της σειράς είδαν την απήχηση που είχε ο ηθοποιός στον κόσμο, τον έκαναν βασικό πρωταγωνιστή Το 1995 εγκατέλειψε τη σειρά, επειδή ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, αλλά και για να υποδυθεί πιο «ώριμους» ρόλους συγκριτικά με εκείνον του «Ντίλαν» Το 1998 επέστρεψε στη σειρά για οικονομικούς, κυρίως, λόγους Είχε χαρίσει τη φωνή του σε αρκετές παιδικές ταινίες Την περίοδο της μεγάλης τηλεοπτικής δόξας του εκείνος ήταν παντρεμένος με την Rachel Minnie Sharp (1993 – 2003). Το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά Ο γιος του Τζακ, είναι ολόιδιος με τον ηθοποιό ενώ είναι επαγγελματίας παλαιστής Αγαπημένο του παιδικό ήταν οι «Σίμπσονς» Για πολλά χρόνια είχε κατοικίδιο ένα γουρούνι, το οποίο φώναζε Jerry Lee από τον Jerry Lee Lewis Ήταν σπιτόγατος και απεχθανόταν τις κοσμικές εμφανίσεις και καλέσματα Με την Τζένι Γκαρθ (Κέλι) ήταν στενοί φίλοι. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια κυκλοφόρησε η φήμη ότι το άλλοτε τηλεοπτικό ζευγάρι έγιναν ζευγάρι και στην πραγματικότητα, μετά από πολλά χρόνια Καλός φίλος ήταν και την Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) στο πλευρό της οποίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Πηγή: trelokouneli.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: