Αγνώριστος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν τις πλαστικές (pics)

Στα 32 του χρόνια έχει καταφέρει να εκτοξευθεί στην κορυφή της λίστας του Forbes ως ο πιο πλούσιος αθλητής του κόσμου για το 2017.

Σήμα κατατεθέν του; Τα ακριβά αυτοκίνητα και οι ωραίες γυναίκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλωστε, δεν θεωρείται τυχαία ο πιο δαιμόνιος ποδοσφαιριστής της γενιάς του. Τα 93 εκατομμύρια δολάρια $ (58 από το συμβόλαιό του και τα bonus αυτού και τα 35 από τις χορηγικές συμφωνίες) που παρουσίασε φέτος ως έσοδα, αυτό αποδεικνύουν τουλάχιστον! Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άσσος της Ρεάλ είναι ο μοναδικός που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα έσοδα των 90 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τίποτα, όμως, δεν έγινε τυχαία. Ο Κριστιάνο προσπάθησε πολύ να γίνει αυτό που βλέπουμε σήμερα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του, με τις παλιές του φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως ο διεθνούς φήμης αστέρας του ποδοσφαίρου, ξόδεψε πολλά εκατομμύρια για να αποκτήσει την σημερινή του όψη. Τεχνητή οδοντοστοιχία, πλαστική στη μύτη και πολλές ακόμα μικροεπεμβάσεις δημιούργησαν τον… μύθο! Πώς ήταν και πώς έγινε; Το πριν και το μετά μιλούν από μόνα τους…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: