Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών ώστε να καταθέσει και η 26χρονη που δέχθηκε την επίθεση

Τι ανέφεραν οι δύο κατηγορούμενοι — «Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα»

Για τις 22 Ιουνίου αναβλήθηκε σήμερα η δίκη των δύο κατηγορούμενων πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι εμπλέκονται, βάσει της δικογραφίας, στην επίθεση σε βάρος 26χρονης κοπέλας στην Αγία Μαρίνα. Η αναβολή δόθηκε προκειμένου να καταθέσει στο δικαστήριο η παθούσα, η οποία έχει καταγγείλει ότι έξι συνολικά άνδρας της επιτέθηκαν στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας και αφού της έβγαλαν την μπλούζα μετέδιδαν απευθείας την αποτρόπαια πράξη τους στο Διαδίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων. Για την υπόθεση αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές άλλα τέσσερα άτομα, ενώ η άτυχη κοπέλα έχει καταθέσει προανακριτικά ότι δεν είναι οι κατηγορούμενοι αυτοί που της επιτέθηκαν. Όπως φέρεται να έχει πει και οι δύο παρακολουθούσαν τους άλλους δράστες.

Η εκδίκαση πάντως της υπόθεσης σήμερα, παρά την αναβολή, προχώρησε με τους δυο κατηγορούμενους να υποστηρίζουν στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων τα εξής: «Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε». Επιπλέον ο δεύτερος κατηγορούμενος ανέφερε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πάντως πρότεινε την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων που αντιμετωπίζουν το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, η απόφαση θα ληφθεί στις 22 Ιουνίου με την κατάθεση και της παθούσας στο δικαστήριο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: