Αγγλία: Πήγαν να σώσουν παπαγάλο και αυτός άρχισε να τους βρίζει στα Ελληνικά

Μπροστά σε ένα απροσδόκητο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι πυροσβέστες οι οποίοι κλήθηκαν να διασώσουν έναν παπαγάλο, ο οποίος είχε παγιδευτεί σε ταράτσα σπιτιού στην πόλη του Έντμοντον, στα βόρεια του Λονδίνου.

Η κλήση έγινε από τον ιδιοκτήτη του συμπαθούς ζώου ο οποίος σημείωσε πως ο παπαγάλος που ακούει στο όνομα Τζέσι βρισκόταν στην οροφή γειτονικής κατοικίας, με την έκκληση να τον βοηθήσουν, ώστε να τον κατεβάσει από την στέγη.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο για τη διάσωση συνειδητοποίησαν πως το πουλί δεν είχε καμία όρεξη να συνεργαστεί μαζί τους. Μάλιστα διαρκώς απομακρυνόταν από αυτούς κάθε φορά που τον προσέγγιζαν, ωστόσο μόλις τον φώναζαν με το όνομά του, εκείνος τους απαντούσε με ακατονόμαστες εκφράσεις, κοσμητικά επίθετα και βωμολοχίες.

Ο παπαγάλος τελικά διασώθηκε, ωστόσο εκείνο το οποίο προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το γεγονός πως ο παπαγάλος πέρα από αθυρόστομος είναι και πολύγλωσσος, αφού μιλάει τρεις γλώσσες (μεταξύ των οποίων ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα με βάση τον ιδιοκτήτη του). Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο εν λόγω παπαγάλος ήταν Macaw και είναι εξαιρετικά διάσημοι αφού η ικανότητά τους στην ομιλία τους καθιστά ανάρπαστους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: diaforetiko

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: