Άγγελος Αντωνόπουλος: Τι Αποκάλυψε για Βουγιουκλάκη, Καρέζη, Παξινού – Δείτε τον Σήμερα

Ο Αγγελος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και αναφέρθηκε στην καριέρα του στον κινηματογράφο, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, ενώ αποκάλυψε ότι μετάνοιωσε που δεν απέκτησε ποτέ παιδί.

«Έχω εργαστεί και ως ταξιτζής. Ήταν η εποχή που κυνηγούσα το μεροκάματο και τότε δεν είχα πρόβλημα να κάνω το οτιδήποτε μου εμφανιζόταν μπροστά μου. Προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια. Τότε πριν ξεκινήσω, πριν βρω το δρόμο μου δούλευα και σε μαγαζί και από εδώ και από εκεί.

Ξεκίνησα λίγο αργά την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησα είχα ένα κόμπλεξ ηλικίας. Όμως ο άνθρωπος στον οποίο αποτάθηκα, ο Κάρολος Κουν, μου είπε «Μη το σκέφτεσαι καθόλου». Δεν ήταν ότι ντρεπόμουν, αλλά σκεφτόμουν ότι οι συνομήλικοι μου είχαν ήδη γίνει πρωταγωνιστές κι εγώ χτύπαγα την πόρτα της δραματικής ζωής.

Όπως ανέφερε, όλες οι πρωταγωνίστριες ήταν συνεργάσιμες και δημιουργικές, όμως του έμεινε αξέχαστη η Κατίνα Παξινού γιατί ήταν τόσο ανθρώπινη, στοργική, προσηνής και στοργική. Για την Καρέζη είπε, ότι ακόμη κι όταν θύμωνα ήταν πανέμορφη, ενώ για τη Βουγιουκλάκη, είπε ότι ήταν δύσκολη στο περιθώριο που της δημιουργούσε η απαίτηση του επαγγέλματος.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα παιδί. Δεν ήρθε το παιδί στη ζωή μου όταν ήμουν νέος. Όταν είσαι νέος βάζεις και τη σκούφια σου στραβά και σφυράς και προχωράς. Τώρα όμως σε αυτή την ηλικία μελαγχολώ. Ήθελα να έχω ένα παιδάκι. Να κουβεντιάζουμε, να πηγαίνουμε σινεμά, να μου λέει τους πρώτους ερωτικούς της ερεθισμούς, να τα κουβεντιάζουμε μαζί, να λέμε διάφορα, να της λέω κι εγώ αναμνήσεις. Τέτοια πράγματα, ανθρώπινα και ωραία. Απλά και ανθρώπινα», ανέφερε μεταξύ άλλων Άγγελος Αντωνόπουλος.

Πηγή: thecaller.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: