Αγ. Ανάργυροι: Η συγκλονιστική μαρτυρία του συγγενή που βρήκε τους τέσσερις νεκρούς

Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία για το πως είδε τις δολοφονημένες γυναίκες από τον φεγγίτη του πρώτη ορόφου, προχώρησε ο Γιώργος Διδασκάλου, ο συγγενής της οικογένειας που πρώτος ήρθε αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους.

“Είχαμε ανησυχήσει το πρωί και προσπαθήσουμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έλειπαν τέσσερα άτομα. Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Σκαρφάλωσα από το πλάι στην εξωτερική σκάλα και είδα ότι η κεντρική πόρτα ήταν ανοιχτή. Είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα, την έσπασαν και μπήκα μέσα γιατί υπήρχε ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα για το παιδί. Αντίκρισα την μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά στο κρεβάτι”, υπογράμμισε ακόμα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το πότε ήταν η τελευταία φορά που είδε, ο κ. Διδασκάλου απάντησε πως τους είδε χθες το βράδυ, ενώ όσον αφορά στο εάν πάει κάπου το μυαλό του απάντησε πώς όχι. «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα σε μια οικογένεια», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε Σημειώνεται πως η 49χρονη σύζυγος του αστυνομικού και μητέρα της τετράχρονης βρέθηκε με αίματα σε όλη την πλάτη στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ δίπλα και πίσω της ήταν νεκρή η μητέρα της.

Ο 47χρονος αστυνομικός βρέθηκε γονατισμένος και πεσμένος στο κρεβάτι, ενώ το παιδί ήταν νεκρό στη μέση του κρεβατιού.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: