Αυτοτραυματισμένος και φρουρούμενος νοσηλεύεται ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας

Τραυματίστηκε με μαχαίρι κάτω από την καρδιά

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε λίγη ώρα αφότου έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι, ακριβώς κάτω από την καρδιά και μάλιστα, όταν πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί ήταν βουτηγμένος στο αίμα.


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε κλείσει ραντεβού προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο και να λάβει αγωγή.


Η 48χρονη Νεκταρία

Όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, ο δράστης της γυναικοκτονίας αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα περπάτησε έως το χείλος του γκρεμού και για περίπου 7,5 ώρες απειλούσε να πέσει στο κενό.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, ειδικών διαπραγματευτών, ανδρών του Λιμενικού αλλά και του ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέμενε σε πλήρη επιφυλακή, ώστε να παραδοθεί στις αρχές.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 54χρονος είχε στήσει καρτέρι στην 48χρονη Νεκταρία, η οποία πήγαινε πρώτη μέρα στη νέα της εργασία, στο συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων όπου και εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Μόλις η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ο δράστης την πλησίασε και της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με το μαχαίρι που κρατούσε τραυματίζοντας την θανάσιμα.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: