Αυτός ο Απόλλωνας δεν… γλίτωσε από τον Άρη!

Τρι-Άρης… κατάπιε τον Απόλλωνα Λάρισας! Μετά την ισοπαλία με τον έτερο Απόλλωνα, στην Καλαμαριά, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 3-0 των Θεσσαλών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άλλη μία έμεινε!

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο σοβαρός Άρης επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επέστρεψε στα… τρίποντα, μετά την ισοπαλία στην Καλαμαριά, και θέλει άλλη μία νίκη, την ερχόμενη Κυριακή (29/4), στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη, προκειμένου να «κλειδώσει» και μαθηματικά την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στην αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Football League, οι «κίτρινοι» πέρασαν ένα πολύ εύκολο απόγευμα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο!

Ο 29χρονος επιθετικός σκόραρε δύο φορές (12′, 72′), ενώ από δική του ασίστ προήλθε και το γκολ του Πλατέλλα, στο 52′, με σουτ έξω από την περιοχή.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′), Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Ντούνης, Διαμαντόπουλος (78′ Μπαστακός)

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: