Αυτός είναι ο τύπος που με εκβιάζει – Κατέρρευσε η Ελένη στην αστυνομία!!

Αυτός είναι ο τύπος που με εκβιάζει   Κατέρρευσε η Ελένη στην αστυνομία!!

Δεν μπορεί να ηρεμήσει, αφού υπάρχει κάποιος που την απειλεί. Η Ελένη δεν κρύβει ότι φοβάται…

Ώρες αγωνίας και τρόμου για μία «βασίλισσα». Τα χαμόγελα σβήνουν όταν σβήνουν και τα λαμπερά φώτα της εκπομπής της.

Η Ελένη φοβάται και δεν το κρύβει.

Το «YES!» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της παρουσιάστριας στη ΓΑΔΑ και σήμερα επανέρχεται με νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα εξήντα βασανιστικά λεπτά που πέρασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μαζί με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Γιατί η Ελένη δεν πήγε να πιει καφέ στη ΓΑΔΑ όπως διέρρευσε, αλλά γιατί τρέμει μήπως πέσει θύμα εκβιασμού.

Απίστευτο; Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Η Μενεγάκη θεωρεί ότι υπάρχουν ήδη ενδείξεις για κάτι τέτοιο και τρομάζει. Είναι βέβαιη ότι κάποιος την έχει «χακάρει» και απειλεί να τινάξει στον αέρα την οικογενειακή της γαλήνη αλλά και την ευτυχία της για το μωρό που περιμένει να αγκαλιάσει σε λίγους μήνες.

Ένα χαμένο tablet είναι για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα η αιτία του εφιάλτη που ζει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, αφού εκεί είχαν αποθηκευτεί προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο και σημαντικά έγγραφα.

Λογικό είναι λοιπόν η Ελένη να έχει χάσει τον ύπνο της. Μπορεί να λέγεται ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι και πάλι στην κατοχή της, αλλά η παρουσιάστρια είναι σίγουρη ότι έχει πέσει θύμα χάκερ. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, είναι πολύ πιθανό προσωπικά δεδομένα της να βγουν στη δημοσιότητα με ό,τι (καταστροφικό για εκείνη) κι αν συνεπάγεται αυτό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: