Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δραπέτευσε από τη φυλακή πριν 17 χρόνια

Δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε έκανε καριέρα ως τραγουδιστής, παρουσιαστής, αλλά και δημοσιογράφος, επαγγέλματα που είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ποτέ να αναγνωριστεί από αστυνομικούς και να συλληφθεί.

Πρόκειται για τον 45χρονο Κωνσταντίνο Γιαλούρη, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό του όνομα Κώστας Δαναός και  εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον δημοσιογράφο- παρουσιαστή, τον επιχειρηματία και τον συγγενή πολιτικού προσώπου, έκανε δεύτερη φωνή σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού αλλά γύριζε και βίντεοκλιπ με δικές του επιτυχίες , ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ανταποκριτής διεθνούς ενημερωτικού δικτύου. Ο 45χρονος ήταν μάλιστα κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Τελικά, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ήρθε το τέλος της… ζωάρας που έκανε ο βαρυποινίτης, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Α.Τ Ομόνοιας για εξακρίβωση. Όταν του πήραν αποτυπώματα, έμειναν έκπληκτοι καθώς το σύστημα δακτυλοσκόπησης τον έβγαλε καταζητούμενο δραπέτη που είχε καταδικαστεί για σωρεία απατών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, υπήρξε σπαρταριστός διάλογος με τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο καθώς τους απείλησε πως θα μπλέξουν αν προσαγάγουν έναν διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και τραγουδιστή. «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Δουλεύω ως δημοσιογράφος στο…. Αν τολμήσετε να με πάτε στο τμήμα, θα πέσουν τηλέφωνα και ξέρετε τι θα γίνει μετά», φέρεται να τους είπε.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Μάλιστα, για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του και με διάφορες τέτοιες παγαποντιές αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έγινε διάσημος!

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: