Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελισάβετ Δοβλιατίδου από το Survivor-Πήρε μέρος στο Lucky Room (φωτό)

Από τον Άγιο Δομίνικο στην αγκαλιά του συντρόφου της βρέθηκε η

 Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η παίκτρια των Μαχητών που αποχώρησε πριν από μερικές μέρες και ποζάρουν μαζί.

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, το 24χρονο μοντέλο διατηρεί δεσμό με τον επιχειρηματία και πρωταθλητή αγώνων καρτ Μίκη Καλογηράτο, με τον οποίο συγκατοικούν στην Νίκαια. Μάλιστα, το πρόσωπό του είναι γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, αφού πριν από σχεδόν δύο μήνες εμφανίστηκε στο Lucky Room.

Το ζευγάρι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και φωτογραφήθηκε στο περιοδικό You Weekly, χωρίς να κρύβει τον έρωτά του, αλλά και τα όνειρα για δημιουργία οικογένειας.

«Είμαστε καλά, μας περνάει από το νου ανά διαστήματα ο γάμος, αλλά σίγουρα, αυτή την περίοδο, έχει προτεραιότητα η δουλειά μου και να χτίσω το μέλλον μου. Ανέκαθεν πίστευα πως, αν δεν πατάς ο ίδιος γερά στα πόδια σου, δεν μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια. Ωστόσο, σίγουρα στο μέλλον ονειρεύομαι γάμο και παιδιά με αυτόν τον άνδρα», λέει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ, ενώ ο Μίκης αναφέρει πως «η ουσία είναι να είμαστε καλά μαζί. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους».

Σε ερώτηση για την επίθεσή του στον Ορέστη Τσανγκ, μέσω των social media, όπου έγραψε «μεγαλύτερη πουτ…α από τον Κινέζο δεν υπάρχει», η πρώην παίκτρια του Survivor εξηγεί πως ο αγαπημένος της «τα πήρε στο κρανίο γιατί ένιωσε ότι με αδικούν» και ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως όσοι διαμαρτυρήθηκαν «ας κοιτάξουν τι λέει η μάζα, εγώ, ούτως ή άλλως, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: